prenesite vaše ideje u digitalni svet

Web shop

Web shop je jedana od potreba većine koji pokreću svoj biznis, najviše u svetu trgovine. Obzirom da je poslednjih godina kupovina " iz fotelje" sve više popularna, izradom Shop - a, korisnicima omogućavate bržu i lakšu online kupovinu.

Seo optimizacija

Želite da vaše poslovanje vide i u digitalnom svetu? Pomoću svake reči koja je vezana za vaše poslovanje, korisnici vas mogu naći na internetu. Od nevidljivog digitalnog identiteta, do kotiranja među prvima.

mobilne aplikacije

Mobilnom aplikacijom stvarate "prečicu" za korišćenje vaših usluga. Olakšavate rad stvaranjem sopstvene online platforme. Takođe, izradom aplikacije, korisnicima je omogućen lakši pristup vaših usluga na Android i IOS uređajima.

Najčešća Pitanja

Web sajt je predstavljanje vašeg brenda, kompanije ili vaše lično na internet pretraživačima. 

U današnje vreme sve što nam je potrebno tražimo na internet pretraživačima. Radi lakše dostupnosti vaših proizvoda, saveta i sl. Važno je imati web sajt

Stvaranjem vizuelnog ličnog identiteta vaše kompanije ili brenda, krajnji korisnici će lakše prepoznati vas kao pojedinca ili vaš proizvod

Odgovor je SEO optimizacija sajta. 

Bez obzira da li ste stolar, fotograf ili prodajete kozmetiku. Pomoći online shopa, potencijalni kupci će od vas moći da naručuju preko interneta.

Od ideje do Realizacije

Imate ideju, ali ne znate kako da je realizujete

Za osnivanje bilo kog posla, najvažnija je ideja, a mi smo tu da vam pomognemo da se vaša ideja realizuje na kreativan način..

Nudimo vam idejna rešenja nakon konsultacija

U zavisnosti od poslovanja, potrebno je istražiti tržište i način na koji se konkurencija oglašava. Nakon konsultacija, izrađujemo rešenja.

Realizujemo i digitalizujemo svaku vašu ideju

Zajedno dolazimo do najboljeg rešenja za vaše javno predstavljanje, na osnovu svih prikupljenih materijala.

Mikro Sajtovi

Započinjete novi biznis i potreban vam je sajt. Vaš brend zaslužuje da bude vidljiv i u digitalnom svetu. Imamo rešenje! Pružamo ljudima da na brži i moderniji način čuju za vas i na taj način poboljšavamo njihov i vaš način života. Mikro sajtovi  sadrže baner, slike, kontakt formu, tekst. Sve što je potrebno od informacija na samo jednoj strani.

Izrada logoa

Kad započinjemo novi posao ili želimo novi brending, važno je napraviti jedinstveni identitet

Izrada sajtova

Vi imate ideju, a mi vam pružamo vidljivost na internet pretraživaču

Dizajn sajtova

Ne želite da budete po šablonu, jedinstvenost je danas na ceni

Pružamo vam usluge

SEO Web dizajn AplikacijaWeb Shop

Kontaktirajte Nas

+381 63 409 046

+381 61 6920 541

E-mail: office@dizajnsajtova.rs