Web Dizajn

Budite jedinstveni

Pored same vidljivosti sajta, važan je i dizajn sajta. Zajedno sa vašom idejom i našim savetima, pravimo vaš vizual na google pretraživaču. Stvaramo digitalni izlog vaših proizvoda.

Važnost svakog sajta je funkcionalnost i brzo nalaženje potrebne informacije. Pored toga važan je i sam izgled, koji prati boje i brending vaše kompanije ili vas kao pojedinca.

Već 30 godina je aktuelno javno oglašavanje preko internet pretraživača. Naime, to su bili jednostavni, kodirani sajtovi, koji su imali prezentacionu funkciju.

U ranim devedesetim, razvijao se dizajn i dodatne funkcije koje olakšavaju, krajnjem korisniku, lakše nalaženje željene informacije, u vidu prečica.

Dolazimo do 21. veka, gde je tehnologija uznapredovala i pruža nam mogućnost kreiranja web sajta po našim željama i potrebama. Izbor boja, slika, dodatnih funkcija, online kupovina, sve što nam je potrebno za dizajn vašeg javnog predstavljanja.

Ukoliko vaš potencijalni klijen pretražuje vašu kompaniju na web-u i ne nađe ništa, može pomisliti da ste prestali sa radom. Jer je danas jedan od imperativa za poslovanje vaše mesto na internetu.