You are currently viewing WordPress sajtovi

WordPress sajtovi

  • Post author:
  • Post category:Blog

Da zanemarimo stručne nazive i razmetanje termina koji su nejasni. Na prost način ćemo vam objasniti benefite sajtova koji su rađeni u WordPress-u.

Kada se vratimo kroz istoriju izrade prvih sajtova koji su programirani od strane stručnjaka i profesionalaca, kada su bile samo osnovne funkcije, koje su bile daleko više ograničene nego danas, možemo videti koliko je tehnologija uznaredovala i dala nam mnogo veće mogućnosti.

Zamislite samo da za svaku informaciju koja vam je potrebna morate posebno da se logujete preko određenih pristupnih parametra ili da imate samo neki ograničeni tekst sa eventualno po kojom slikom.

Za današnje vreme je potrebno mnogo više od toga, a da ne pominjemo prilagodljivost sajtova za mobilne uređaje.

Otkrićem platforme WordPress olakšana je izrada sajta, unos podataka, menjanje sadržaja i sl.

Razvojom platforme iz godine u godinu imamo mogućnost za više funkcija koje su nam potrebne. Kako se razvijamo, tako su nam želje i potrebe drugačije, pa moramo ići u korak sa modernim vremenom.

Funkcije na sajtovima kao što su animacije, video zapisi ili slajderi sa slikama su bili ne zamislivi, a tek povezanost sa drugim platformama kao što su danas instagram, facebook ili youtube nisu ni bile u planu, devedesetih godina kada je omogućeno korišćenje prve web stranice.

Kod WordPress sajtova postoji mogućnost izbora teme, što bi se reklo „ da radimo sajt po šablonu“. Takav pristup omogućava svakome od nas kreiranje sajta uz malu naknadu zakupa hostinga i domena po želji.

Međutim, svi mi želimo da budemo jedinstveni i po svojim kvalitetima da se ističemo, što nas navodi da je angažovanje web dizajnera neophodno u tom slučaju, kako bismo dobili, realizovali i digitalizovali ideju o biznisu i istakli na pravi način usluge koje nudimo korisnicima. Pored toga uz kratku obuku, može se lako naučiti osnovni unos potrebnih podataka, koje korisnik može sam da menja.

Samom izradom sajtova u WordPress-u dobijamo mogućnost korišćenja istog na bilo kom uređaju, tj. prilagođava se sajt za korišćenje na kompjuteru, mobilnom telefonu ili tabletu. WordPress sajtovi su podržani od strane svih pretraživača, što je još jedan benefit ove platforme.

Postoji mogućnost dodavanja mnogih funkcija instaliranjem plugin-ova, tj. dodataka, u zavisnosti koje su vam funkcije potrebne. Takođe kao i na mobilnim uređajima, dobijate obaveštenje o novom ažuriranju sistema, u ovom slučaju novije i nadograđene verzije WordPress-a.

Nije važno da li vam je potreban prezentacioni web sajt ili biznis web sajt, online shop ili blog, sa WordPress funkcijama sve je moguće.

Ukoliko vam je potreban savet, sugestija ili izrada i dizajn web sajta, možete nas kontaktirati putem kontakt forme ili telefonskim pozivom ( broj se nalazi na dnu stranice ).

Želimo vam uspešno poslovanje i razvoj vašeg brenda.

Vaš Dizajn Sajtova